تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

سایت اینترنتی زنبیل فروشگاهی اینترنتی میباشد که کیفیت و پشیبانی دو محور اصلی در فعالیت ما میباشد. این فروشگاه اینترنتی با توجه به نزدیک بودن به خلیج همیشه فارس و زاهدان کلیه لوازم خود را از این دو منطقه تامین نموده و با پشتیبانی از نیروهای مجرب و وارد کردن کالاهای لوکس سعی در جلب مشتریان دارد. لازم بذکر است کلیه محصولات بصورت اینترنتی و بوسیله پست ارسال میگردد و کلیه خریداران میتواند محصولات خود را درب منزل دریافت کنند و پول خود را به مامور پست تحویل نمایند. لازم است کلیه مشتریان از طریق ایمیل میتوانند کد رهیگیری محصول خود را دریافت نمایند تا بتوانند از طریق پست محصول خریداری را رد یابی نمایند)) zanbil1.ir


قهوه ساز اسپرسو 6 کاپ Coffee Maker


قهوه ساز اسپرسو 6 کاپ Coffee Maker





اسپرسو به وسیله ماشین قهوه ساز یا همان دستگاه اسپرسو و با عبور دادن آب جوش با فشار از میان قهوۀ آسیاب شده تهیه میشود.هنگام تهیۀ کف ملایمی به رنگ قهوه ای مایل به سرخ روی آن ایجاد می گردد.



قوری قهوه‌ساز اسپرسو در اندازه‌های مختلف تولید شده است . این مدل از قهوه ساز 6 کاپ می باشد که برای تولید 6 فنجان اسپرسو مناسب می باشد.


قیمت : 34000 تومان






اسپرسو در لغت به معنای عصاره بدست آمده توسط فشار است. برای تهیه قهوه اسپرسو احتیاج به دستگاه اسپرسو دارید.

دستگاه اسپرسو نه تنها مدت زمان دم کشیدن قهوه را کم می کند ، بلکه قهوه بهتری نیز از آن به دست می آید ! دم کردن سریع تر باعث می شود تا امکان استخراج موادی با کیفیت نامطلوب که در اثر استخراج بیش از حد قهوه وارد شده است وجود نداشته باشد.

بهتر است بدانید پایه تمام قهوه های ایتالیایی مانند کاپوچینو، موکاپینو، اسپرسو، موکا و... را قهوه اسپرسو تشکیل می دهد. در صورتی که عاشق قهوه هستید، تهیه یک قهوه جوش اسپرسو متناسب با نیاز شما پیشنهاد میگردد.

 



 
توضیحاتی درباره عملکردن اسپرسو ساز
 
۱:دستگیره سرپوش ظرف فراورده
۲:منفذ لوله ظرف فراورده که نوشیدنی قهوه از آن فوران می‌کند.
۳: لوله ظرف فراورده برای هدایت قهوه تولید شده به ظرف فراورده
۴: ظرف فراورده
۵: دسته ظرف فراورده
۶: قهوه موجود در سبد قهوه
۷: لوله زیرین سبد قهوه که آب داغ را به بالا هدایت می‌کند.
۸: آب ۹: محفظه نگهدارنده آب
۱۰: خروجی نوشیدنی حاصل شده برای ریختن در فنجان پذیرایی
۱۱: نوشیدنی قهوه تولید شده که در ظرف فراورده انباشته شده است.
۱۲: سوراخ‌ها یا فیلتر زیر ظرف فراورده که ترکیب آب و قهوه از درون آنها به ظرف فراورده هدایت می‌گردد. ۱۳: سبد قهوه محل قرار گرفتن قهوه آسیای شده (پودر قهوه)
۱۴:منافذ ریز کف سبد قهوه که آب داغ از دورن آنها روی گرد قهوه پمپاژ می‌شود.




یک قوری قهوه‌ساز اسپرسو از سه بخش اصلی تشکیل شده است:


محفظه نگهدارنده آب: این محفظه که در بخش زیرین قرار دارد، وظیفه نگهداری آب را بر عهده دارد. آب در این ظرف داغ شده و با فشار به سمت سبد قهوه رانده می‌شود.

سبد قهوه: این محفظه دارای دو بخش می‌باشد، یکی محفظه دایره‌ای شکل که قهوه آسیاب شده را درون آن می‌ریزند و دوم لوله‌ای متصل به محفظه سبد که در زیر آن جای دارد. این لوله در هنگام بسته شدن کامل قهوه‌ساز، درون آب درون محفظه نگهدارنده آب فرو می‌رود.

ظرف فراورده این ظرف که در بالای سیستم جای می‌گیرد و دارای یک دسته نیز می‌باشد وظیفه نگهداری نوشیدنی قهوه تولید شده را بر عهده دارد. در کف این ظرف فیلتری موجود است که دقیقا" در بالای سبد قهوه قرار می‌گیرد. میانه این ظرف لوله‌ای است که نوشیدنی تولید شده از آن گذر کرده و نهایتا" درون ظرف سر ریز می‌شود.




طرز استفاده از این دستگاه بسیار ساده می باشد
اساس آن عبارت است از پر کردن ِ سبد دستگاه از قهوه ی خشک ، به جوش آوردن آب در مخزن،





قهوه اسپرسو را معمولا در فنجان های کوچک ، پیش از ظهر یا بعد از نهار می نوشند.

قهوه ی اسپرسوی خشک از قهوه فرانسه کمی نرم تر است و رنگ آن قهوه ای سوخته است. زیرا که دانه آن بیشتر برشته می شود.

مبلغ قابل پرداخت 34,000 تومان

افزودن به سبد خرید
  انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۴               تعداد بازدید : 187

برچسب های مهم


مطالب تصادفی

  • عروسك خرسي
  • جعبه سه تيكه فلزي
  • مربا خوري سه طبقه
  • ساعت swatch 2012
  • تي شرت و شلوارك پرسپوليس

آدرس:کرمان-پارادیس-ک 17-شرکت کارمانیان

با تشکر//تلفن:09140965976 و 09398434217ایمیل:makharazmi@yahoo.com